Cijela sezona stala u jednu utakmicu

Array

Pred košarkašima Zrinjskog je odlučujući treći susret za ulazak u finale Playoffa za prvaka države u kojem dočekuju sarajevske Sparse.

“Došli smo do treće utakmice, izborili treću utakmicu. Sada u povoljnijoj poziciji nego što smo bili u prvoj, mislim psihološki prije svega i utakmica u koju nam je stala cijela sezona. Izbora i kalkulacija nemamo, moramo ići punom snagom i moramo pobijediti. Puno ćemo drugačije ući u utakmicu nego što je to bila ona prva. Neke stvari koje nisu bile dobre u zadnjoj utakmici smo uspjeli iskorigirati u ovih par dana i mislim da spremni dočekujemo Sparse. Cijelu godinu smo na vrhu tablice i sada treba pokazati da smo pravi.” kazao je Hrvoje Vlašić, trener Zrinjskog.

Svi igrači su spremni u ekipi, vlada pozitivna atmosfera te su svi maksimalno motivirani.

“Smatram da sutra moramo ući maksimalno agresivno kao obrambeno tako i u napadačkom smislu. Imali smo greška u prvoj utakmici i djelomično smo ih korigirali u drugoj, ali ovu treću dočekujemo maksimalno spremni i nadam se da ćemo ući u finale jer cijele sezone igramo fantastično u domaćem prvenstvu i ABA ligi bez nekih većih oscilacija.” kazao je Sven Smajlagić, košarkaš Zrinjskog

Za utakmicu sa Sparsima vlada veliko zanimanje navijača potporu uoči utakmice poslali su i Bojan Bogdanović, Marin Rozić i mnogi drugi. Već prvi dan pretprodaje je planulo preko 100 ulaznica te nas očekuje paklena atmosfera u dvorani na Bijelom Brijegu.

“Po svim najava i po društvenim mrežama mogu zaključiti da je interes jako velik za utakmicu i ono što me posebno veseli jeste da ćemo imati pomoć pune dvorane ono što je nama u ovom trenutku izuzetno važno” istakao je Vlašić

Utakmica između HKK Zrinjski i OKK Spars igra se u srijedu od 20 sati u SD Bijeli Brijeg.

Related Articles