All Star Weekend kolekcija

Ovaj će vikend biti prava poslastica i za ljubitelje košarke i za sve ljubitelje tenisica. Kao što znate, All Star Weekend održat će se u Chicagu, a ove godine donosi i obilje novih dizajna koji će razveseliti svojim bojama i pričama. Sve provjerite u kategoriji USKORO na našoj web stranici i u posljednjoj emisiji GB Show-a s “Glavom” i “Bradom”.
Događanja će biti i u našoj trgovini u Point Centru u Zagrebu!
Počinjemo već u petak, 14. veljače te ujutro organiziramo release OG Air Jordan 1 “UNC to Chicago”. Pripremamo in-store raffle, za koji se možete prijaviti u trgovini između 9:00 i 9:30, a nakon toga slijedi izvlačenje. Bit će dostupne veličine 36-46, a svatko će moći kupiti samo jedan par.
U subotu, 15. veljače, za sve posjetitelje pripremamo opuštenu atmosferu uz ritam DJ-a, hladna pića i gledanje Rising Stars utakmice s Lukom i ostalim zadivljujućim košarkašima prošlogodišnje i ovogodišnje generacije novih igrača.
Od 9 sati ujutro bit će dostupan i opaki živopisno crveni Air Jordan 3 SE “Red Cement”, inspiriran “vjetrovitim gradom” koji je domaćin ovogodišnje All Star utakmice. Imat ćemo veličine od 38,5 do 49,5.
Osim toga, dajemo i 20% popusta na cijelu NBA kolekciju! Opremite se novom hoodie majicom, trenirkom, kapom ili dresom u bojama omiljenog kluba i iskoristite popuste u trgovini ili online. Možete koristiti kod za popust 🏀NBA20🏀, koji će se također primjenjivati ​​na online kupnje u nedjelju, 16. veljače.
Želimo vam jedan lijepi košarkaški vikend!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com