Ante Nazor našao novi posao

Nakon što je krajem listopada prošle godine raskinuo ugovor s KK Zadrom, Ante Nazor bio je u potrazi za novim angažmanom, a sada ga je i pronašao. Naime, Nazor je postao trener mađarskog prvoligaša Zalakeramia ZTE KK, koji trenutno drži 11. mjesto prvenstvene ljestvice s omjerom od 6 pobjeda i 9 poraza.

Klub je imao nekoliko kandidata za trenersku stolicu, a svakako je zanimljiva njihova objava na službenim stranicama u kojoj objašnjavaju zašto su odabrali baš Nazora:

– Ante Nazor doputovao je osobno iz Splita kako bi pregovarao s našim čelnicima, a njegov pristup i košarkaška kultura uvjerili su profesionalni tim da se s trenerom dogovori do kraja sezone. Naš klub ima i prava na opciju za sezonu 2020/21, ali odluku o tome hoće li se suradnja nastaviti donijet ćemo na kraju ovogodišnje sezone.

Bit će Anti Nazoru ovo druga inozemna adresa, vodio je i MZT iz Skopja. Bio je pomoćnik u hrvatskoj reprezentaciji, vodio mlađe reprezentacije Hrvatske, triput glavni trener Zadra, a okušao se i na klupi splitskih žutih i zagrebačke Cibone.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com