Barca u problemima, igrači nezadovoljni Pešićem

BARCELONA je odlučila ove sezone krenuti po sve moguće košarkaške trofeje. Katalonski div izdvojio je milijune eura da bi složio momčad za europski vrh, ali već na početku projekta ima veliki problem.

Madridska Marca piše o animozitetu između igrača i trenera Svetislava Pešića.

“Iako Barcelona predvodi Euroligu s omjerom 5:1, situacija u svlačionici daleko je od idealne. Animozitet prema Pešiću je sve veći. I to ne samo među onima koji ga poznaju iz prošle sezone već i od igrača koji su tek stigli u klub. Novima je trebalo malo vremena kako bi se uvjerili u to da stvarnost čak nadmašuje negativne komentare igrača koje je ranije trenirao”, stoji u tekstu madridskog lista.

“Puno je nezadovoljnih. Jedan od tih je Oriola, koji je u finalu Svjetskog prvenstva zaustavio Luisa Scolu, a sada gotovo i da ne igra. Drugi poput Šmitsa ne dobivaju ni mrvice. Problem za Pešića je što je u sukobu i s onima koji najviše igraju. Jasno se na licima igrača vidi koliko su nezadovoljni Pešićem. Čak je pomalo ružno vidjeti kakve gestikulacije radi najveća zvijezda Mirotić dok Pešić daje upute na time-outu. I nije jedini.”