Dominik Mavra nastavlja karijeru u Virtus Romi?

Prema Sportandu, Dominik Mavra bi večeras trebao sletjeti u Rim i pridružiti se treninzima talijanskog kluba Virtus Rome.

Ako se uspije nametnuti, ovo će biti sjajna vijest za našeg mladog reprezentativca. Mavra je prošle sezone promijenio dosta klubova, ali niti s jednim nije imao puno sreće. Prvo je nezadovoljan sa statusom u Zagrebu prešao u belgijski Pepinster, ali prije nego što je odigrao i jednu službenu utakmicu vratio se nazad u Zagreb. S Mravima je ponovno potpisao četverogodišnji ugovor s izlaznom klauzulom (odštetom) nakon svake sezone.

U Zagrebu se nije uspio nametnuti i novu priliku je potražio u Splitu iz kojega je na kraju morao otići zbog situacije u klubu. Do ovog transfera pripremao se u Zadru.

Ovo ljeto je nastupio i za U19 reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu, ali i to nije prošlo bez problema jer je par dana prije prvenstva zbog alergije skoro propustio put u Prag.

Ovaj 194 centimetra visoki Zadranin je sa uspjehom igrao za sve naše mlade selekcije, a u ekipi s Darijom Šarićem i Marijom Hezonjom osvojio je juniorsku Euroligu.