Dragić: Bio sam u nekoj vrsti transa

Prije odlaska u Miami gdje ga čekaju pripreme za nadolazeću NBA sezonu, Goran Dragić je odradio intervju s poznatim slovenskim časopisom, Delom.  Nakon nekoliko tjedana od finalne utakmice Eurobasketa dojmovi su se slegnuli.

Istina je da sam nakon finala jedva stajao na nogama. Osim fizičkog napora, bio sam poprilično mentalno iscrpljen. Dodatno su me iscrpili i silni razgovori s medijima i intervjui. Konstantno sam bio pred kamerama uz dosta izmiješane emocije, od straha do euforije.

Dragić se prisjeća kako su se Slovenci počeli rezultatski odvajati od Srbije u drugoj četvrtini finalne utakmice.

Ne znam kako je to izgledalo na televiziji, ali bio sam u nekoj vrsti transa. No jako teško je bilo kada su se Srbi vratili na samo dva poena zaostatka. Igor je pozvao minutu odmora, a ja sam se zaderao: “Ovo je finale, a mi vodimo dva razlike! Nema razloga da budemo pognute glave!” Ne znam što se dogodilo ali nakon toga smo se probudili i ponovno počeli igrati kao u prvom dijelu.

Goran nije imao puno vremena za odmor jer ga čekaju obveze u najjačoj ligi svijeta. Međutim, vjerojatno će biti pošteđen za vrijeme predsezone jer ga očekuje duga NBA sezona od 82 utakmice zagarantirane u regularnom dijelu natjecanja.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com