Hezonja solidan, Šarić ispod svoje razine

Tri Hrvata bili su u igri u sinoćnjim NBA susretima. Mario Hezonja odradio je solidnu utakmicu za Orlando Magic u domaćem porazu od Boston Celticsa. Dario Šarić je nakon dugo vremena bio ispod svoje razine. Rijetko se događa da Šibenčanin upiše jednoznamenkast broj poena. Vrijedi spomenuti kako je nešto minuta na parketu proveo Ivica Zubac.

Mario Hezonja je upisao 11 poena u porazu Magica od Celticsa. Uz to je pridodao četiri skoka i tri ukradene lopte. Rozier je predvodio Kelte sa 17 poena, a gosti su slavili rezultatom 92:83.

Goran Dragić je pogodio za pobjedu u Los Angelesu za 92:91 protiv Lakersa. Heat je došao bez Wadea, a Dragić je na kraju ubacio 30 poena. Kod Lakersa je najefikasniji bio Randle s 25 koševa. Ivica Zubac je dobio sedam minuta te je upisao četiri poena i tri skoka.

Dario Šarić bio je ispod svoje razine. Šut 4/10 i devet poena, ali i šest skokova te dvije ukradene lopte bio je Šišijev učinak u pobjedi nad Netsima kod kuće. Srećom po Sixerse, Joel Embiid je uz 24 poena dodao 19 skokova te je bio nezaustavljiv za obranu Netsa.