Lazić produžio vjernost Zvezdi

Kapetan KK Crvena zvezda mts Branko Lazić potpisao je u ponedjeljak novi trogodišnji ugovor sa crveno-bijelima. Rekorder po broju odigranih utakmica u crveno-bijelom dresu i broju osvojenih trofeja na Malom Kalemegdanu ostaje do 2022. godine.
Rekorder po broju odigranih utakmica u crveno-bijelom dresu i broju osvojenih trofeja (četiri ABA lige, pet državnih naslova, četiri Kupa Radivoja Koraća i Superkup ABA lige) tako nastavlja svoju karijeru u crveno-bijelom dresu u kojem od 2011. godine ispisuje najsvijetlije stranice povijesti beogradskog kluba.
Branko Lazić (30 godina, 197cm) kao jedan od najboljih defenzivnih igrača u Europi tokom prethodnih osam sezona u Crvenoj zvezdi postao i jedan od stupova napretka, kao i kasnijih uspjeha kluba.

Branko Lazić je ove sezone predvodio prvi tim KK Crvena zvezda kao kapetan do tri trofeja. Kao važan temelj daljnjeg napretka kluba, Branko Lazić ostaje tamo gdje mu je i mjesto – u Crvenoj zvezdi koja je postala njegova druga kuća, a ona će to i ostati po završetku njegove igračke karijere. Direktor Crvene zvezde mts Filip Sunturlić ponosno je govorio nakon produžetka suradnje s Brankom Lazićem:

”Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo produžili ugovor s Brankom Lazićem. Njegovo ime vezuje se za stabilnost kluba i trofeje koje smo zajedno osvajali prethodnih sezona, a bilo ih je zaista mnogo. Sada smo ponovo u Euroligi, imamo obavezu da nastavimo u istom ritmu, a ostanak kapetana je jedan od koraka u tom pravcu”, istakao je Sunturlić.

KK Crvena zvezda mts nakon novih ugovora Billya Barona i Branka Lazića, nastavlja se aktivno spremati za novu sezonu.