Predsjednik Škrljeva novčano kaznio igrače i trenera

Nakon iznenađujućeg poraza u osmini finala Kupa Krešimira Ćosića protiv Pule (koju vodi Sandro Nicević), košarkaški Škrljeva novčano su kažnjeni. Naime, predsjednik kluba Vice Sep rekao je kako su izrazito razočarani pristupom svojih igrača:

“Razočarani smo. Ovo je jedan od najtežih poraza u klupskoj povijesti, koji nam je nanio puno štete budući da smo ostali bez plasmana na završni turnir. Sve ono što smo godinama gradili, izgubilo se u jednoj utakmici. Za ovaj poraz nema opravdanja.”

Čelništvo kluba obavilo je razgovor s trenerom Rajkovićem.

“Obavili smo razgovor s trenerom Damirom Rajkovićem, koji je dao svoje viđenje. Činjenica je da se na startu ozlijedio Batur, ali pristup na početku nije bio pravi. Potrošena je velika energija za povratak, a kada se utakmica lomila, napravljene su tri početničke pogreške. Stručni stožer također nosi veliki dio krivice. I oni moraju mijenjati neke stvari. Igrači i stručni stožer kolektivno su podbacili. Amnestirani jedino mogu biti mladi Benković i Vucić, te Boban, koji u posljednjih mjesec dana baš kapetanski odrađuje svoju ulogu. Drago mi je jedino što će regija zapad ipak biti zastupljena na završnom turniru.” – rekao je Sep.

Predsjednik je na kraju zaključio kako igrači koji su dovedeni kao nositelji ne donose ono što se od njih traži, a ako financijske kazne ne urode plodom, mogući su i raskidi nekih ugovora.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com