Promjena vodstva unutar Grafičara

Nakon ispadanja Grafičara iz Prve hrvatske košarkaše lige unutar kluba dogodila se promjena vodstva, ali ne shodno rezultatom koji je Grafičar ostvario prošle sezone nego, po riječima još uvijek sportskog direktora Siniše Besera, njegovim poslovnim, ali i privatnim planovima.

Siniša Beser, sportski direktor Grafičara, najavio je promjene u klubu.

“Pošto je puno pitanja oko daljnjega funkcioniranja u klubu, da pojasnim.
Nema nikakvih trzavica niti problema, klub će i dalje normalno funkcionirati. Škola košarke ide dalje sa svojim radom, možda ćemo i više ulagati u budućnosti u rad sa mladima što vidimo da je ispravnije. Seniroski sastav će se natjecati u drugoj ligi sjever, sastav će se bazirati većinom na našim mladim juniorima od iduće sezone sa eventualno kojim pojačanjem. Trener seniorske ekipe će se dogovoriti naknadno kao i funkcioniranje svih ostalih mlađih selekcija.”

Beser

Beser također dodaje:

“U samu organizaciju (vođenje) kluba će više biti uključeni sadašnji voditelj škole Horvat i svi treneri škole košarke kao i mlađih kategorija. Naravno i svi ostali koji su voljni pomoći su uvijek dobrodošli.
I radimo dalje, nadam se da će “novi” model dati bolje rezultate i da ćemo uspjeti stvoriti ono što je svakome želja, što više kvalitetnih mladih igrača u budućnosti!
U narednom periodu ćemo imati i sastanak gdje će se točno definirati nova zaduženja u klubu, ali to je tehnička stvar samo. Sve smo više-manje već dogovorili na sastanku održanom ovog vikenda. Dok postoje ljudi kakvi rade u našem klubu nemamo problema, možemo biti sretni i ponosni!
NEMA PREDAJE!!!!!!!! “

Grafičar će od sljedeće sezone nastupati u Drugoj hrvatskoj košarkaškoj ligi sjever.