Rezultati drugog kola splitske studentske lige

Petak, dana 07.04.2018, dvorana u sklopu novog doma na Kampusu bila je mjesto gdje se odigralo drugo kolo studentske lige.

Donosimo vam kratke sadržaje utakmica odigranih u ovom kolu.

FESB – Pomorski fakultet 59:55

Iako su momci s Pomorskog fakulteta ove godine ozbiljna konkurencija momcima s FESB-a, pobjeda je otišla na stranu FESB-a. O pobjedniku se odlučivalo sve do zadnjih minuta susreta čime su i jedna i druga ekipa pokazali da su ozbiljni i da imaju ozbiljne planove za ovo natjecanje.

 

 KIF – PMF  55:25

Kao što smo rekli u najavi ovog kola tako je i bilo. Momčad s Kineziološkog fakulteta bez problema je odnijela pobjedu na svoju stranu. Utakmica je bila riješena već na poluvremenu, tako da se momčad drugo poluvrijeme opustila i lagano privela utakmicu kraju.

 

 KTF – Ekonomski fakultet 0:20

Ekonomisti se nisu ni oznojili. Momčad KTF-a se nije ni pojavila tako da je ovo bila najlakše odrađena utakmica u ovom kolu. Pobjeda je naravno otišla na stranu momaka s Ekonomskog fakulteta koji također konkuriraju momcima s FESB-a.

 

 Pravni fakultet – Stručni studiji 36:58

Iako je većina utakmice bila u egalu, momci sa Stručnih studija bili su izdržljiviji i ustrajniji u svome naumu. U drugom poluvremenu došlo je do raspada sistema sa strane pravnika što su protivnici iskoristili i tako odnijeli pobjedu.