Žuti traže pobjedu kod Lovćena

Košarkaši Splita danas će odigrati prvu utakmicu u 2020. godini. Žuti su otputovali u Crnu Goru, gdje će se u 18h susresti sa domaćim Lovćenom u sklopu 14. kola ABA 2 lige. Momčad Ivice Skelina tražit će sedmu pobjedu, iznimno važnu za ostanak u borbi za playoff.

U prethodnom kola, najnovija akvizicija Splićana, Amerikanac James Washington oduševio je navijače te je i službeno proglašen igračem kola, iako mu je to bila tek druga utakmica u novom dresu. Uz povratnika Delaša, Žuti će sigurno tražiti prvu gostujuću pobjedu:

Uvijek idemo na pobjedu, u Drugoj ABA ligi još nismo ove sezone zabilježili pobjedu u gostima tako su očekivanja sve veća i veća. Lovćen je kvalitetna ekipa, s nizom odličnih pojedinaca – kaže Skelin, koji i dalje ne može računati na ozlijeđene Pavla Marčinkovića i Matu Kalajžića.

Jedan od najboljih pojedinaca Splita u posljednje vrijeme je Toni Perković.

Ono što je uvijek najvažnije, dat ćemo sve od sebe kako bismo ostvarili pobjedu. Forma nam je u uzlaznoj putanji, radujemo se utakmici. Maksimalno respektiramo Lovćen, sva gostovanja u Drugoj ABA ligi su neugodna, ali vjerujemo u sebe – rekao je Perković.

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com