Subota, 23 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Dario Šarić se priključio treninzima Splita

  Jedan od najtalentiraniji mladih hrvatskih košarkaša, Dario Šarić, odlučio je posljednju sezonu prije odlaska u Bilbao odigrati za košarkaški klub Split.

  - Advertisement -

  Najbolji junior Europe nedavno se priključio treninzima žutih, no još uvijek ostaje pitanje hoće li zaigrati pred splitskom publikom. Kao što smo već spominjali, KK Split je u dugovima od 14 milijuna kuna neplaćenog poreza, zbog čega ima zabranu registriranja novih igrača. Nijedan igrač u klubu trenutno ne prima plaću i svi čekaju da arbitražni proces završi.

  No, splitski dugovi nisu jedini problem u vezi Šarićevog igranja na Gripama. Naime, košarkaški klub Zagreb još uvijek mu nije dao ispisnicu, iako je Šarić ovog ljeta potpisao predugovor s Bilbaom. Zagreb je tražio odštetu od milijun eura, a Španjolci odbijaju platiti, tako da je sada cijeli slučaj na arbitraži FIBA-e. Sa španjolskim klubom Šarić se dogovorio da će, prije nego što im se pridruži, još jednu sezonu odigrati na posudbi u Hrvatskoj. Budući da Cibona i Cedevita nisu pokazivali interes, u prvi plan došao je Split.

  Dakle, situacija je i više nego komplicirana, a izgleda da će takva i ostati još neko vrijeme. U međuvremenu, Dario Šarić će trenirati u Splitu i tamo će, kao i svi mi, čekati  sve dok se ne sazna rasplet ove zavrzlame.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE