Davor Vidačak novi sportski direktor Jollya

Array

U šibenskom A-1 ligašu Jolly Jadranska banka predstavili su svog novog sportskog direktora. To je njihov bivši igrač, i pomoćni trener Davor Vidačak.

“Ovo je za mene novi izazov u karijeri, ujedno i velika odgovornost. Čeka me puno posla kao i sve nas u klubu. Bit ću jedna određena spona između igrača i gazde kluba” – kazao je na svojoj inauguraciji Vidačak, zahvalivši se na povjerenju upravi i prvom čovjeku kluba Josipu Stojanoviću.

Podsjetimo, Jolly je u odnosu na lanjsku sezonu ostao bez četvorice igrača; Josipović, Puljko, Petani i Salamun su napustili klub, s Mrvomi Vrsaljkom se još pregovara oko buduće suradnje (“90% ostaju naši”, tvrdi Stojanović), a u rosteru ekipe ostaju mlađi igrači; Režić, Katura, Vrlika, još mlađi Gabrić, Grubišić, Gulam, Baljkas, Mihaljević i naravno Amerikanac Ronald Ross.

Prema riječima Stojanovića klub će nastojati angažirati playmakera i dva beka šutera. Paralelno s prvom ekipom Jolly radi i na snaženju omladinskog pogona. Tako je iz Trogira doveden Roso, a iz gradskog A-2 ligaša mladi Roko Ćaleta. Jolly daje i pet mladih igrača u različitim hrvatskim selekcijama što na širem, što užem spisku, a Mihaljević je pozvan i na pripreme U-18 reprezentacije BiH. Iz kluba su informirali da se za mladog Luku Vlaića priprema “jaka suspenzija” kako je najavio gazda Stojanović. Razlog je taj što se Vlaić ne pojavljuje na treninzima.

Iako je ljeto, sparno mlađi igrači svakodnevno vježbaju pod paskom trenera Matova, Malenice i Vidačka. Pripreme prve ekipe počinju odmah iza Velike Gospe, a povest će ih i dalje aktualni trener Hrvoje Vlašić, koji je ovo ljeto zauzet obvezama u juniorskoj reprezentaciji Hrvatske.

Related Articles