Derbi na Baldekinu

Array

U 25. kolu HT Premijer lige Cedevita u subotu gostuje kod Šibenika na Baldekinu od 19:00 sati. Nakon završetka ABA lige momčad trenera Jure Zdovca potpuno je posvećena osvajanju petog uzastopnog naslova prvaka Hrvatske. Vremena za treninge ili odmor nakon utakmica ima dovoljno što pokazuju i prezentacije u posljednjim nastupima u hrvatskom prvenstvu.

“Apsolutno smo fokusirani na završnicu prvenstva gdje tražimo prvu poziciju uoči doigravanja. Još su dvije utakmice do kraja i pobjedama ćemo to i ostvariti no nema opuštanja jer samo maksimalnim angažmanom možemo nastaviti s pobjedama.

Šibenik je ozbiljna momčad na Baldekinu, gledali smo njihovu utakmicu sa Zadrom gdje ih je Zadar nekoliko puta tijekom utakmice morao lomiti jer su se stalno vraćali u šansu. Kažem, ozbiljno shvaćamo sve protivnike, tako ćemo pristupiti i Šibeniku u subotu. Momčad je manje, više ok, Slavica ima manju ozljedu, izostaju i dalje Katić i Arapović. Idemo dalje, tražimo tu startnu jedinici za doigravanje”, kaže Jure Zdovc koji je sa Šibenikom u Zagrebu u prvom dijelu prvenstva slavio uvjerljivo, 88:58.

Vladimir Anzulović zadovoljan je s onim što se odradilo do sada.

Cedevita spremna i motivirana dolazi na Baldekin. Ono što želim istaknuti jest da me moji momci niti jednom ove sezone nisu iznevjerili i vjerujem da će tako biti i ovog puta. Nadam se da ono što se dogodilo u Sinju nije ostavilo psihičke posljedice na njih i da će odigrati jednu pravu utakmicu – ističe trener Šibenika.

Related Articles