Dinamo ili Furnir, ulazak ili ostanak u HT Premijer ligi?

Nakon što su tijekom vikenda poraženi u majstorici finala Prve muške lige protiv Cedevite Junior, košarkaši Dinama nemaju previše vremena za odmor. Plave već u srijedu u 18 sati u KC Dražen Petrović očekuje prva utakmica razigravanja za ulazak/ostanak u HT Premijer ligi, protivnik je KK Furnir Dubrava.

”Definitivno nas očekuje jedan zanimljiv dvoboj u kojem se nadam da će Furnir izaći kao pobjednik i sljedeće sezone nastupati u HT Premijer ligi. Po meni bi trebala presuditi naša veća količina jačih utakmica koje smo mi igrali ove sezone u odnosu na njih. Veseli nas činjenica da nemamo nekih većih ozljeda i da smo se dobro pripremili za Dinamo. Njihove tri međusobne utakmice s Cedevitom Junior su im predstavljale priličan napor i kroz tu neku fizičku komponentu koja bi trebala biti na našoj strani vidimo određenu prednost. Ako budemo na nivou na kojem smo bili dobrim dijelom u posljednje vrijeme i budemo se držali dogovora i zamisli na kojima radimo zadnjih desetak dana onda mislim da imamo dobre šanse da zadržimo status premijerligaša.”rekao je u najavi dvoboja Jeronimo Šarin.

Druga utakmica na rasporedu je u subotu u 18 sati u Dubravi. Serija se igra na koš-razliku, a bolji u dva dvoboja nastupat će sljedeće sezone u HT Premijer ligi.

Related Articles