Direktor Cibone odgovorio na informacije o novim vlasnicima Cibone

Jučer je u medije plasirana informacija kako bi Cibona mogla dobiti nove vlasnike, odnosno da su u tijeku pregovori zagrebačkog kluba s grupacijom iza koje stoje braća Pavićević, koja sada vode Mornar iz Bara. Novinar Večernjeg Lista, Dražen Brajdić, tim je povodom kontaktirao direktora Cibone, Domagoja Čavlovića:

“To mi je prvi glas. Ja jesam danas pričao s Đokom, ali kao predsjednik ABA lige i oko toga što i kako ćemo završiti sezonu. Jer, mi smo u petak trebali održati Skupštinu lige ali nismo, a uskoro ćemo morati donijeti neke odluke pa se konzultiram s kolegama iz drugih klubova.”

S tehničke strane, kakva je mogućnost da netko takav postane suvlasnik Cibone?

_

“Za takvo što mi bismo morali preoblikovati klub iz udruge u sportsko dioničko društvo, pa bismo trebali oglasiti prodaju tih dionica. Nije mi jasno od kuda potiče takva dezinformacija i koji joj je cilj.” – rekao je Čavlović.

Kolega Đorđe Matić uvjerava nas da je informaciju dobio iz pouzdanih izvora pa nam preostaje za vidjeti hoće li se doista netko blizak Pavićeviću uskoro pojaviti, možda, kao sponzor Cibone. Kao što je to svojedobno bila opcija s ruskom Sberbank pa se nije ostvarilo.

Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/sport/stize-ruka-spasa-simbol-hrvatskog-sporta-preuzimaju-srbi-1385879 – m.vecernji.hr