Direktor KK Zadra:”I mi ćemo složiti biznis-plan kao Cibona”

Direktor KK Zadra, Željko Žilavec, u razgovoru za ezadar progovorio je o statusu Branimira Longina, dovođenju Drežnjaka, ali i odnosima s Cibonom.

Njemu je ugovor istekao i on se volonterski stavio na raspolaganje na, recimo tako, savjetodavnu ulogu treneru Mršiću. On više nije dio ‘izvršne vlasti’, on tek daje prijedloge i sugestije jer u ovome je trenutku trenerova riječ posljednja. U narednom će periodu klub tako funkcionirati dok se formalno ne riješi pitanje sportskog direktora za sljedeću sezonu.” – rekao je Žilavec na pitanje o Longinu.

Pregovori oko dolaska Darija Drežnjaka otvoreni su, a zadarski direktor tumači ih vrlo oprezno.

Stupili smo u kontakt, naša želja i volja da ga potpišemo postoje. Međutim, još nismo ušli u razgovore o financijskim uvjetima jer vjerujemo kako oni nisu mali. Vjerujem pak da i mi, poput naših velikih rivala, možemo složiti biznis-plan kojim ćemo taj potpis omogućiti. Ne želim da se ovo sada shvati kao kakvo ruganje jer odnosi između nas i Cibone nisu nikad bili bolji nego što su to sada. Jednostavno, vjerujem da to možemo izvesti i da će na koncu sve strane biti zadovoljne. Ali on nam nije jedina opcija, uvijek imamo i plan B i plan C.

 

Related Articles