Mavra: Split je iskoristio moju situaciju u Zagrebu

Array

Dominik Mavra je ponovno promijenio sredinu, potpisao je za Split i tu smo vijest danas objavili na Crošarci. Kako je došlo do realizacije ugovora, o njegovom odlasku iz Zagreba te što očekuje u novoj sredini otkriva za naš portal sam Mavra.

Nakon kratkotrajne epizode s Pepinsterom, Dominik se vratio u Zagreb s kojim je potpisao četverogodišnji ugovor uz izlaznu klauzulu na kraju svake sezone. Kod Danijela Jusupa se baš i nije naigrao, dobivao je priliku na kapaljku. Jasno je da nije zadovoljan.

“Iskreno, razloge male minutaže ne znam, meni su potpuno nejasni. Ne želim ulaziti u dublje analize niti se opterećivati s prošlom sezonom. Nije išlo, razišli smo se, i to je to. “

Iako će, dok god na račun u Trnskom ne sjedne dogovorena odšteta, daljnja karijera ovog nadarenog Zadranina još uvijek ovisiti o Zagrebu, čini se da je naš juniorski reprezentativac prezadovoljan novim klubom i ne misli se vračati među Mrave.

“Split je iskoristio moju situaciju u Zagrebu, pokazao je interes i vrlo brzo smo se dogovorili. Potpisani ugovor je na tri i pol godine s tim da se Zagrebu treba uplatiti određena odšteta na ljeto. Trebao bih već protiv Cedevite biti u sastavu, ako dobijem priliku dati ću sve od sebe da ju i iskoristim. Sretan sam sto sam potpisao za tako veliki klub za kojega su igrali velikani hrvatske košarke ka što su Toni Kukoč, Dino Rađa ili Nikola Vujčić. Velika mi je čast obući dres splitskih žutih. Košarka se vratila u Split, navijači su uz momčad, sve je veći interes za klub i to je velika stvar. Nadam se najboljem. “

Novi član Splita je uz Darija Šarića u dresu Zagreba bio najzaslužniji za prošlogodišnje osvajanje juniorske Eurolige. Njegovi novi suigrači predvođeni Paolom Marinellijem sutra će u Španjolskoj pokušati osigurati Final Four. Mavra je iskoristio priliku da im poželi uspjeh.

“Ekipa koja je otputovala u Španjolsku je puna kvalitetnih igrača, sigurno imaju šansi otići daleko. Za uspjeh im treba širina jer je dosta nezgodan sistem natjecanja, igra se puno jakih utakmica u malo dana. Pored toga potrebno će im biti i malo sreće. Vjerujem u njih, držim im palčeve i želim im sve najbolje, da se vrate u Split s puno pobjeda.”

Related Articles