DOŠK-u titule na 2. međunarodnom turniru “Volim košarku”

Završio je 2. Međunarodni turnir “Volim košarku” koji se igrao proteklog vikenda u Drnišu pod visokim pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za sport i Hrvatske elektroprivrede.
Turnir se igrao u dvije uzrasne kategorije.
U kategoriji dječaka rođenih 2006. godine u konkurenciji Petrol Olimpije iz Ljubljane, Košarkaškog kluba Split, Košarkaškog kluba Šanac Karlovac dječaci DOŠK-a osvojili su pobjednički pehar sa tri uvjerljive pobjede. Drugo mjesto osvojila je ekipa Splita, treća je bila Petrol Olimpija te četvrti Šanac Karlovac.U navedenoj kategoriji za najboljeg igrača turnira proglašen je Josip Vlaić koji je ujedno bio i najbolji strijelac turnira sa 71 postignutim košem. U najbolju petorku turnira izabrani su: Luka Buha i Luka Milovac( KK DOŠK), Ivan Bošnjak( Šanac Karlovac), Leon Zdravkovič( Petrol Olimpija) te Frane Troskot( Split).
Pobjednik natjecanja u šutiranju bio je Vito Vračko iz Petrol Olimpije.
Kod dječaka rođenih 2008. godine DOŠK je također uzeo pobjednički pehar, druga je bila ekipa Dražena Petrovića, treći je bio Adriatic te četvrti KK Brač.
Najbolji igrač turnira bio je Ivan Ivić iz DOŠK-a. Najbolji strijelac turnira u uzrastu 2008. bio je igrač Adriatica, Roko Jemo sa 44 postignuta koša.
Najbolju petorku turnira činili su: Jakov Krička( ŠK Dražen Petrović), Petar Vukušić( KK Adriatic), Martin Filipić( KK Brač), Ante Vatavuk i Nino Matić( KK DOŠK).
Pobjednik natjecanja u šutiranju bio je Šime Vlaić iz DOŠK-a.
Nagrade su dijelili gradonačelnika Grada Drniša Josip Begonja, dogradonačelnik Tomislav Dželalija, dožupanica Šibensko-kninske županije Darija Puljić, članovi Uprave KK DOŠK Josip Mihaljević i Šime Vranjković te tajnica kluba Iva Jelčić.
Iz DOŠK-a su se zahvalili svima koji su pripomogli u manifestaciji:
Zahvaljujemo se Središnjem državnom uredu za sport i Hrvatskoj elektroprivredi što su prepoznali naš projekt.
Zahvaljujemo se i našim gostima iz Petrol Olimpije, Karlovca, Splita, Šibenika i Brača što su se odazvali na turnir, hvala i našim dragim roditeljima što su uvijek tu kad ih trebamo kao i svima koji su pomogli u organizaciji ovog prekrasnog sportskog događaja. HVALA!
REZULTATI 2006 UZRAST:
KK DOŠK-KK SPLIT 42:23
KK DOŠK-PETROL OLIMPIJA 70:56
PETROL OLIMPIJA-KK SPLIT 46:56
KK KARLOVAC-PETROL OLIMPIJA 10:76
KK SPLIT- KK ŠANAC KARLOVAC 58:19
KK DOŠK-KK ŠANAC KARLOVAC 43:28
REZULTATI 2008. UZRAST;
KK DOŠK-ŠK DRAŽEN PETROVIĆ 34:17
KK BRAČ-KK DOŠK 27:46
ŠK DRAŽEN PETROVIĆ-KK BRAČ 37:15
KK BRAČ-KK ADRIATIC 23:24
ŠK DRAŽEN PETROVIĆ-KK ADRIATIC 30:28
KK DOŠK-KK ADRIATIC 40:29