Utorak, 22 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  Drama u Sinju pripala Škrljevu, Pilepić junak

  Zadnju utakmicu nedjeljnog rasporeda HT Premijer lige odigrali su u Sinju domaći Alkar i Škrljevo, a konačni rezultat bio je 65:66 za goste.

  Nakon drame u Zaboku, ista razina neizvjesnosti viđena je i u Sinju. Amerikanac Echols nije uspio iz blizine pogoditi šut za pobjedu, stoga je ekipa Damira Rajkovića otišla kući s punim plijenom.

  Alkar je bolje otvorio susret, međutim, Škrljevo je odličnom drugom četvrtinom uspjelo preokrenuti i na odmor otići s prednošću 32:36. Prava drama je viđena u posljednjih deset minuta, iako su u zadnju četvrtinu domaćini ušli s +3, Škrljevo je na nešto više od tri minute do posljednjeg sučevog zvižduka povelo 55:64 i djelovalo je kao da neće imati većih problema da zaključi susret. Ipak, tada je uslijedilo puno grešaka gostiju, a Alkar je serijom 10:0 došao vodstvo 65:64. S druge strane, Fran Pilepić je na dvije sekunde do kraja ubacio poena za 65:66, nakon čega je uslijedila minuta odmora. Echols nije uspio realizirati posljednji šut i Škrljevo je upisalo bitnu pobjedu.

  Prvo ime susreta je bio Fran Pilepić koji je ubacio 23 poena uz 4 skoka, Echols je za domaćine postigao 18 poena. Škrljevo je ovim slavljem na omjeru 8:11, a Alkar ima 5 pobjeda u 19 utakmica.

  zadnje objave