Dubrava predstavila dva nova pojačanja

Dva perspektivna igrača sljedeće godine u zagrebačkom dresu.

Hrvatski premijerligaš Dubrava, predstavila je nova dva igrača, Stellana Rajaoferu i Tonija Ročka. Ovim potpisima Dubrava je dodatno pojačala mlade snage u snome sastavu.

Stellan Rajaofera hrvatski je U20 reprezentativac koji je prestavljao Hrvatsku na nedavno završenom Eurobasketu gdje je  nije izboren ostanak u najvišem reprezantativnom rangu europske košarke. Prošle sezone nastupao je u dresu francuskog drugoligaša Antibesa, gdje je u cijeloj sezoni odigrao 6 minuta te ubilježio tek 3 asistencije. Za Hrvatsku je na Eurobasketu bilježio 7 poena, 2.3 skoka i 3.4  asistencija.

Drugo pojačanje je u vidu Tonija Ročka. Toni igra na poziciji krila te je prethodnu sezonu proveo na američkom sveučilištu UC San Francisco Donsima. Isto kao i kod Stellana, Toni nije dobivao previše prilike te je većinu svoje minutaže dobio u “garbage timeu”. U malo minuta što je dobivao bilježio je 2.5 poena, 1.6 skokova te 0.6 asistencija.

Oba igrača dolaze u Dubravu u potrazi za prilikom da se iskažu i da ostvare potencijal koji posjeduju te im u tome želimo puno sreće.

Related Articles