Dubrovnik prevelik zalogaj za Međimurje

Array

U završnom turniru za popunu Prve lige sastali su se Međimurje i Dubrovnik. Dubrovčani su cijeli susret vodili te su na kraju možda malo iznenađujuće pobijedili Međimurce visokom razlikom, odnosno rezultatom 94:69.


Kvalifikacijski turnir za Prvu ligu, 25. travanj

Međimurje – Dubrovnik 69:94 (22:25, 10:29, 22:24, 15:16)

(Drk 18, Krajačić 16 – Šeparović 26, Vujičić)


Početak utakmice mogao nam je sugerirati da će se igrati utakmica na jednu loptu. Međimurci su se dobro držali te nisu dali priliku Dubrovčanima da povećaju razliku. No, u drugoj četvrtini slijedi rapsodija Dubrovnika koji počinje terorizirati obranu svog protivnika.Dubrovčani su se probudili, a to pogotovo vrijedi za Petra Šeparovića koji je cijeli utakmicu bio enigma za Međimurce koji ga nisu mogli zaustaviti. Tu drugu četvrtinu je momčad Dubrovnika zabila 29 poena, a primila samo deset. Drugi dio je bio samo formalnost. Međimurje je nešto pokušavalo, ali nisu uspjeli ozbiljnije ugroziti Dubrovnik. Na kraju je momčad Dubrovnika bez problema zatvorila utakmicu te je slavila s visokom razlikom od 25 poena.

Najbolji u momčadi Međimurja je bio Drk s 18 poena te Krajačić sa 16 poena, a kod Dubrovnika fantastično je igrao Šeparović koji se zaustavio na 26 poena i Vujičić koji je ubacio 17.

Related Articles