Dva ABA ligaška dvoboja na Božić!

Osim tradicionalnih NBA utakmica na Božić, ni ljubitelji regionalne košarke neće danas ostati zakinuti za “radost loptanja pod obručima”. Očekuju nas dvije utakmice, Budućnost će u Podgorici dočekati Krku iz Novog mesta, a FMP ugošćuje Mega Soccerbet.

Budućnost Voli vs. Krka Novo mesto, 17h

Nakon poraza kod Mege, domaćini će tražiti pobjedu u dvoboju u kojem su apsolutni favoriti, iako će biti bez pomoći Willieja Reeda koji je jučer drakonski kažnjeni. Momčad Vladimira Anzulovića ove sezone igra na višem nivou nego prošlih godina, što dokazuje i pet pobjeda u jedanaest odigranih utakmica. Međutim, sve osim “prihvatljivog” poraza za Slovenci bilo bi ogromno iznenađenje.

_

FMP vs. Mega Soccerbet, 19h

Domaćini na svome kontu imaju upisane samo dvije pobjede u deset dvoboja, dok je Mega u usporedi s prošlom sezonom “najugodnije” iznenađenje lige. U redovima ekipe iza koje stoji Miško Ražnatović igra gotovo sigurno najbolji visoki duo ABA-e, Filip Petrušev i Marko Simonović. S obzirom da ni puno jače ekipe od FMP-a nisu imale odgovor na ovaj dvojac, teško je vjerovati da će i večeras biti drugačije.