Četvrtak, 5 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Eddi Jurjević i Luka Žitko MVP kola

  Jedanaesto kolo A1 lige donijelo nam je nova uzbuđenja i nekoliko zanimljivih susreta. Zagreb je i drugi vikend zaredom poražen od neke šibenske momčadi. Za razliku od prošlog vikenda kada je slavio GKK Šibenik u Trnskom, sada su bolji bili igrači Jollya na Baldekinu.

  - Advertisement -

  Šibenik nakon teškog gostovanja u Zagrebu gostovao je i drugi put zaredom, ovaj put u put u Rijeci. Na koncu je u napetoj završnici slavio domaćin te tako zadržao prvo mjesto na ljestvici.

  Alkar nastavlja pohod prema Ligi za prvaka. U Sinju je poražena Darda s čak 29 razlike, a upravo iz njihovih redova dolaze tri igrača na ovotjednoj listi pet najboljih. Riječ je o Ivanu Mikuliću, Toniju Vitaliju i Luki Žitku. Potonji dijeli i naslov MVP-a kola, a u pobjedu svoje momčadi je ugradio 29 poena, 5 skokova, 2 asistencije i 3 ukradene lopte.

  Križevci su slavili u derbiju začelja protiv momčadi Slavonskog Broda. Posebno se istaknuo Eddi Jurjević koji je odigrao utakmicu karijere. Ubacio je 29 poena i skočio 11 puta što mu donijelo titulu najkorisnijeg igrača kola.

  Zabok je u Bedekovčini ugostio Split. Domaćin je očekivano slavio te se tako zadržao na diobi prvog mjesta. U pobjedi se istaknuo Robert Lež koji se našao na petom mjestu ovotjedne ljestvice najboljih.

  Poredak u 11. kolu Klub Index Bodovi
  1. Eddi Jurjević Križevci 56 5
  1. Luka Žitko Alkar 56 5
  3. Ivan Mikulić Alkar 45 3
  3. Toni Vitali Alkar 45 3
  5. Robert Lež Zabok 42 1
  Ukupni poredak Klub Ut. Bodovi
  1. Karlo Žganec Zagreb 8 17
  2. Jure Škifić Kvarner 2010 11 15
  2. Ivan Mikulić Alkar 11 15
  4. Ronald Ross Jolly JBŠ 9 14
  5. Ivica Radić Kvarner 9 12

  *Index se mjeri formulom: (valorizacija_ukupna + valorizacija+/-) / 2 * koeficijent(pobjeda=2, poraz=1), a u poretku kola mogu biti maksimalno tri igrača iz iste momčadi. U ukupnom poretku u slučaju istog broja bodova prednost ima igrač s manje odigranih utakmica.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE