Emisija “Heja Heja” svake nedjelje na programu Z1 televizije

Kada su prije nešto više od mjesec dana pokrenuli vlastitu akciju za spas kluba, navijači Cibone navodili su kako im je cilj ukazivati na probleme u i oko kluba, upozoravati na greške koje radi sadašnje vodstvo Cibone, ali i svako buduće. Paralelno s pokretanjem Akcije za spas Cibone, pokrenut je i podcast “Heja Heja” s voditeljicom Lucijom Kožarić, a prvi gost bio je legendarni Mirko Novosel. Nakon pozitivnih reakcija navijača i simpatizera Vukova s Tuškanca, brojni mediji zainteresirali su se za ovu lijepu priču, koja je kako kažu pokrenuta iz čiste emocije. Danas je objavljeno kako njihov podcast “Heja Heja” prerasta u TV emisiju “Heja Heja” koja će se emitirati svake nedjelje s početkom u 13:30h na Z1 televiziji uz reprizu ponedjeljkom od 11:00h. Prvu emisiju s gostom Mirkom Novoselom možete pogledati već sutra, u nedjelju 14.06.

[“HEJA HEJA”] 🗣 Nakon uspješno odrađenog našeg prvog podcasta “Heja Heja” u kojem je gostovao legendarni Mirko Novosel, uslijedile su brojne pozitivne reakcije navijača i simpatizera Cibone.

Ovu lijepu priču prepoznali su i mnogi mediji pa smo nakon pregovora dogovorili kako naš podcast prerasta u TV emisiju sa stalnim terminom svake nedjelje u 13.30h na Z1 televiziji.
Stoga već od sutra, u nedjelju 14.06, pogledajte prvu emisiju “Heja Heja” s Mirkom Novoselom i voditeljicom Lucijom Kožarić. Hvala! 😊💙

 

Related Articles