Ponedjeljak, 14 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  Emotivni Dino Rađa:”Ovo je konačna potvrda jedne genijalnosti”

  Reakcije na konačnu odluku o ulasku Tonija Kukoča u Kuću slavnih ne prestaju, oduševljenje dijele mnogi sportaši i ljubitelji splitskog Pink Panthera diljem svijeta. Emotivnu poruku poslao je i Dino Rađa, koji je ovo priznanje dobio 2019. godine. Tonijev suigrač iz Jugoplastike i reprezentacije u emotivnoj poruci poručio je kako je ovo točka na i jedne veličanstvene karijere.

  “Ko bi reka da ce ova dva klinca sa slike zavrsit skupa u HOF. Kad smo dosli skupa u dvoranu na prve treninge kladin se da niko pet para nebi stavija na nas.
  Dobrodosao u klub.
  Konacno je dosa i taj dan koji je inace bija neizbjezan. Meni osobno neizmjerno drago i usput jako emotivno. Konacna potvrda jedne genijalnosti i tocka na i jedne velicanstvene karijere. Uz to jos jedna potvrda jedne velike generacije koja je prominila tijek svjetske kosarke na vise nacina. Generacije di su divovi od dva ipo metra znali i driblat i sutirat van reketa a bili u kontri brzi od vecine bekova. Generacije koja je prisilila Amerikance da posalju Dream team na svjetska prvenstva i Olimpijade. Nadan se da ce se jos neki od nas pridruzit u Springfield-u.”

   

  zadnje objave