Prijeti li Zvezda istupanjem? Velić: Tko zna, možda nećemo putovati u Beograd

Ja mislim da iz lige neće nitko ispasti…. Regionalna liga bez Cibone i Zadra bila bi smiješna. To ne bi bila prava regionalna liga, kazao je Ivan Velić.

Ciboninom treneru Ivanu Veliću omaknula se izjava koja možda nešto govori i o sudbini ovog natjecanja:

Mislim da nitko neće ispasti iz ABA lige, jer na ovakav… No, neću pričati o tome. Ne znam hoćemo li ići u Beograd, no nemojte to pisati.

I uslišili bismo mi molbu tog korektnog čovjeka da sve to što je izgovorio nije išlo izravno na You Tube kanalu ABA lige pa se moglo čuti još i ovo: – Ta liga bez Cibone i Zadra je smiješna, to nije prava regionalna liga. I u tome se s njime doista možemo složiti, a što će biti s ABA ligom znat ćemo više nadolazeći tjedan. Naime, tada bi trebala biti poznata odluka Žalbene komisije lige ili pak Predsjedništva lige na žalbu Crvene zvezde u slučaju presuđene utakmice u korist Podgoričke Budućnosti (20:0, oduzimanje boda).

No, dok se takvo što ne dogodi cibosi imaju razloga uživati u ovom jako dobrom nastupu protiv najvećeg hrvatskog rivala: – U dvorani je bilo dosta ljudi, bio je to odličan ugođaj u kojem smo mi odigrali jako dobro, vrlo fokusirano – kazao je Cibonin trener Ivan Velić kojeg je pak nadopunio pobijeđeni mu kolega Danijel Jusup:

Svi koji su bili u dvorani vidjeli su da je Cibona u svim elementima košarke od nas bila bolja za dvije razine. Bili su brži, precizniji, koncentriraniji, bolje su se kretali i dodavali… Mene pak smeta što mi nismo pokazali nikakvu emociju. Kada smo gubili nismo se sekirali, nego je bilo “voda teče, a mi i dalje po svome”. Nismo pokušali nikakvu promjenu ritma, s nekim prekršajem, čvrstim blokom, pa čak i svađom između sebe. Pustili smo da sve to skupa prođe mimo nas i to me najviše brine i buni.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com