Farr odlazi iz Zadra, Tome Ružić se prikjučio ekipi

Array

Danijel Jusup za kormilom KK Zadar odradio je dvije utakmice. U ABA ligi je izgubio u Krešinom domu od Cibone dok su pod njegovim vodstvom dečki slavili u dalmatinskom derbiju HTPremijer lige kod Splita.

Najavio je Jusup po dolasku u klub da će kad se malo upozna sa situacijom povući neke poteze.

Na treningu su primjećeni Tomislav Ružić koji se i spominjao kao njegov pomoćnik te kondicijski trener Bernard Kotlar.

„Ja stalno govorim, jedan čovjek ovo ne može izvući, Tome se sinoć priključio treninzima, bit će uz ekipu i pomoći će u individualnom radu. Bernard je došao pomoći u kondicijskom djelu, da tu nadopunimo još nešto, rad želimo u svim segmentima podignuti na jedan viši nivo jer je to jedini ispravan put i osnova da se na takav način nešto pokuša i napraviti”.

Njegovim dolaskom je li Farr postao prekobrojan.

„Za obojicu mjesta nema, nema ga više na timskim treninzima, samo na grupnim, treninzima trčanja, U principu on je izvan ekipe, na njega ne računamo, odličan je dečko, sjeli smo i razgovarali, ovaj drugi dio će on rješavati s administracijom.”

Koliko ima istine o reaktiviranju Marka Popovića.

„Istina je da smo mi popili kavu ali taj razgovor neka ostane između nas dvoje. Za sada od njegovog dolaska u Zadar i reaktiviranja nema ništa”.

Cijeli članak pročitajte na:https://sport023.hr/2019/10/29/d-jusup-stigli-su-ruzic-i-kotlar-farr-odlazi-razgovor-izmedu-mene-i-popa-nek-ostane-izmedu-nas/

Related Articles