Srijeda, 4 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Filip Krušlin:”Bit će lijepo igrati za Dinamo”

  Hrvatski košarkaški reprezentativac, Filip Krušlin, od proteklog je tjedna član Dinamo Sassarija. Kruška će postati stanovnik Sardinije nakon što je četiri godine nosio dresove Cedevite, one zagrebačke i ljubljanske. Vijest je potvrdio njegov menadžer, Miško Ražnatović, zanimljivom zagonetkom na svome twitter profilu: I pored smanjenog broja turista, potražnja za voćem na talijanskim otocima je u porastu! U uvodnom dijelu razgovora za Sportske novosti, Krušlin kao rođeni Zagrepčanin kaže kako je lijepo biti član Dinama.

  - Advertisement -

  „Pa, nikada me nije nogomet privlačio, ali ne mogu reći, to što ću igrati za Dinamo je jedna lijepa stvar.“

  Na prvi spomen Krušlinovog odlaska u Sassari, na um nam je palo kako ga je u svojoj momčadi htio Gianmarco Pozzecco, koji dobro poznaje njegove kvalitete iz vremena dok je bio u stručnom stožeru Cedevite.

  _
  _

  „Da, Pozz je izrazio veliku želju da dođem u Sassari i sve se ovo dogodilo na njegovu inicijativu i mislim da je to zadovoljstvo na obje strane. Meni se to odmah učinilo kao dobra stvar. S Pozom sam ostao u dobrim odnosima još od onog vremena koje smo proveli u Cedeviti.“ 

  U talijanskom viceprvaku dočekat će ga i suigrač te cimer iz reprezentacije – Miro Bilan.

  „Ostaje Miro i sljedeću sezonu, a kako smo on i ja dosta dobri prijatelji, kako smo i cimeri u reprezentaciji, baš mi je drago da ćemo opet dijeliti i klupsku svlačionicu.“ – poručuje Krušlin.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE