Utorak, 22 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  FOTO: Novi mural posvećen Jugoplastici na Gripama!

  Nakon što su gradske vlasti u Splitu 2019. godine donijele Odluku o micanju murala posvećenog Jugoplastici, KK Split je tijekom vikenda objavio fotografije obnovljenog murala uz posvetu momcima koji su si dali truda da do ovoga dođe.

  “Sjećate se one priče o prebrisanom muralu Jugoplastike u Getu? Danas je i ona završena, istoj ekipi klub je stavio zid po izboru na raspolaganje, ponudio i financijsku pomoć, ali momci su sve odbili i o svom trošku napravili predivni mural u spomen na tri titule prvaka Europe koji nam je uljepšao kultnu dvoranu na Gripama. Cijeloj ekipi, posebno “motorinu” cijelog projekta Baldi, velike čestitke, a autoru murala Peri Rančiću, majstoru svog posla, naklon do poda. S jedne strane zida je sjećanje na te tri titule prvaka Europe, a s druge pogled u današnje vrijeme kada klub svakog dana raste.”

  Bilo mi je iznimno zadovoljstvo i čast sudjelovati u ovom “malom” projektu. Hvala svima, posebno Baldi na pozivu. I šta mi je uštedio vrijeme i bio “mali od piture” – rekao je Pero nakon završetka posla u nedjelju poslijepodne.

  zadnje objave