#234

Franko Šango iz Zadra u Slavonski Brod

Još od početka sezone svima je bilo jasno da će ekipa Slavonskog Broda pokušati izbjeći posljednje mjesto koje vodi u dodatne kvalifikacije za ostanak u ligi, ali na domaću pobjedu protiv Križevaca u prošlom kolu itekako su računali. Nažalost po ekipu Nevena Plantaka, gosti su slavili, a na upravi je bilo da povuče neke poteze.

Iz kluba su reagirali i doveli igrača Zadra na posudbu. Riječ je o 21-godišnjem Franku Šangu koji će popuniti vanjske pozicije. Naime, Brođani su ostali oslabljeni kada ih je netom prije sezone napustio Ivan Ćubela te su tako ostali bez bitnog kotačića u rotaciji.

Šango će biti registriran već za ovo kolo kada Slavonski Brod gostuje u Šibeniku kod snažnog Jollya. Ulozi su veliki s obzirom da još niti jedna momčad nije ubilježila pobjedu, a domaći su prije sezone najavljivali čak i pohod na ABA ligu. Utakmica je na rasporedu u subotu u 18 sati na Baldekinu.

Također, iz kluba su priopćili kako oporavak od ozljede Mateja Kljajića teče prema planu te bi se i on kroz nekoliko tjedana trebao priključiti treninzima.