GB rođendanski party; Basket zabava cijeli dan

Ovu subotu, 7. rujna, u ZG trgovini pripremamo cjelodnevni GB rođendanski party gdje neće nedostajati zabave, muzike, pića i dobrog druženja.
Počet ćemo s NBA 2k19 turnirom na kojem možete izazvati svoje prijatelje i dokazati im tko je zaista najbolji.  Prijaviti se možete ovdje – najbolji dobiju:
1. mjesto: New Era NBA hoodie & kapa po izboru + poklon bon za 200kn
2. mjesto: New Era NBA kapa po izboru + poklon bon za 100kn
3. mjesto: New Era NBA kapa po izboru + Sneaky pack
Košarka se neće igrati samo na Playstationu, već ćete sa svojim košarkaškim vještinama tijekom dana moći osvojiti lijepe nagrade.
Za sudjelovanje u natjecanju “Speed free throw” (tko pogodi najviše puta u 30 sek) kliknite ovdje. Pobednik dobije odličan Under Armour ruksak i poklon bon u iznosu 200kn.
Ako želite osvojiti adidas loptu i poklon bon za 200kn, tu je i nagradno natjecanje “Knockout”. Prijava >> 
Kako igrati »Knockout«? Pogledaj video!
Navečer slijedi raffle za novo izdanje Air Jordan Retro 1 High OG “Obsidian”, kojeg će predvoditi reper i sneakerhead GIR, koji će nakon izvlačenja imati glazbeni performance samo za vas. Online prijave otvorene su do petka, 6. rujna, do 12:00, a izvučeni igrači imat će pravo kupnje, samo ako budu prisutni u trgovini u trenutku izvlačenja.
Air Jordan Retro 1 High OG “Obsidian”
To nije sve! U subotu u zagrebačku trgovinu dovodimo novu uslugu čišćenja tenisica! The Sole Cleanic će se rado pobrinuti za njih i učiniti da izgledaju kao nove. Ako vas zanima kako se to radi, možete ih gledati u akciji kad će pokazati kako izgleda brzo čišćenje na “old school” način.
Također najavljujemo i odličan soundtrack, dobru atmosferu i još nekoliko iznenađenja za posjetitelje trgovine, pa se isplati doći pogledati!
Vidimo se uskoro!
Program