Giannakopoulos:” Panathinaikos je stavljen na prodaju!”

Na današnjoj press konferenciji, Dimitris Giannakopoulos, istaknuo je kako je grčki Panathinaikos na prodaju s cijenom od 25 milijuna eura, iako on procjenjuje kako ovaj velikan vrijedi 100 milijuna. Isto tako, kaže kako je odlučio napustiti klub. Upravljačka prava u klubu Giannakopoulos će prepustiti Manosu Papadopoulosu i Takisu Triantopoulosu.

“Napuštam klub kao šampon i uzdignute glave. Moja era u klubu završena je definitivno i nepovratno.” – bio je jasan.

Rekao je kako je Euroliga u FIBA-inoj Ligi prvaka konačno pronašla pravog konkurenta koji ju je spreman istisnuti. Ističe da BCL liga prije dvije godine nije imala tu snagu, ali su sada pokazali spremnost. Podsjećamo, sve više klubova pa čak i bivših prvaka Europe objavilo je svoj prelazak FIBA-i te nije poznata odluka Zelenih. Imao je i poruku za Jordija Bertomeua:

“Euroliga je crna kutija. Nitko ne zna od kuda dolazi, niti gdje sav taj novac odlazi. Euroliga je dotakla dno, a isključivo krivac je Bertomeu.”

Tako su naše informacije otprije mjesec dana još jednom potvrđene. Podsjetimo, tada smo među prvima u Europi doznali da bi trenutni vlasnik mogao staviti klub na prodaju.

Related Articles