Glen Rice: Sin NBA legende potpisao za 17. klub u karijeri

Nije kao Zoran Vrkić ili Bruno Šundov po broju promijenjenih destinacija, ali Glen Rice Jr. također u svojoj profesionalnoj karijeri ima “ispečatiranu” putovnicu s nizom egzotičnih zemalja. Sin istoimene NBA legende je tako potpisao danas za svoj 17. klub u profesionalnoj karijeri.

Ironi Nahariya je izraelska momčad u kojoj je Rice danas službeno predstavljen. Amerikanac je imao posljednji angažman u momčadi Juventus Utena iz Litve, a prije toga je kratko vrijeme proveo u Iranu gdje je nastupao za Al Fateh.

2019. godinu je započeo na Novom Zelandu gdje je u dresu tamo poznatih Breakersa postizao 25 poena po utakmici. Rice je tijekom karijere pokazao da je definitivno igrač visokog kalibra, ali njegovu su karijeru prije svega unazadili karakter i ponašanje u svlačionici i van parketa.

Pet kontinenata – Glen Rice mlađi

Rice je u karijeri igrao na čak pet različitih kontinenata. Od Argentine, Bahreina, Dominikanske Republike, Meksika, Filipina, Portorika, El Salvadora, Izraela, Litve pa do NBA lige gdje je nastupio u 16 utakmica u dresu Washington Wizardsa. Veći dio vremena je provodio u razvojnoj ligi.

Related Articles