Goran Perković: Bit će nam gušt igrati na Baldekinu

Array

Hermes Analitica je još prije deset dana potvrdila prvo mjesto u A2 ligi Centar i plasman u kvalifikacije za A1 ligu. Derbi igran u prošlom kolu u Dubravi nije ponudio očekivanu neizvjesnost pa su Analitičari i četvrti puta uzastopno slavili protiv Dubrave.

Kapetan Goran Perković, koji je ponikao u Dubravi, već tri sezone nosi dres Hermes Analitice i protiv Dubrave uvijek igra s posebnim guštom.

“Pa lijepo je doći u Dubravu, i pokazati da nisam još za otpisati, ipak sam ja ponikao u ovoj dvorani i u ovom klubu. Utakmica iako nije imala značaj nam je dobro došla kao priprema za kvalifikacije, ali je bila i stvar prestiža jer su ipak igrali prvi protiv drugog. Dubrava je jako mlada momčad, i fali im malo bolji strijelac na kojeg bi se mogli osloniti.”

Uskoro počinju kvalifikacije za A1 ligu u kojima je Šibenik najveći favorit, a Hermes Analitica vidi sebe kao mogućnost da drugim mjestom izbori dodatne kvalifikacije.

“Idemo na pobjedu u svim utakmicama, iako nismo gledali momčadi s kojima bi trebali igrati. Mislim da sada imamo kratku klupu, i da bi trebali dovesti barem jednog igrača. Bit će nam gušt igrati na Baldekinu i osjetiti atmosferu koju nemamo u našoj ligi.”  Perković Šibenčane vidi kao favorite.

“Šibenik je favorit u kvalifikacijama, a nama bi drugo mjesto bio odličan rezultat s obzirom na to da se dosta igrača promijenilo u klubu. Ja sam praktički sada najduže u klubu.”

Mladi trener Zvonimir Mravak koji je naslijedio Maxa Vučkovića uz pomoć sportskog direktora Božidara Bilafera vodit će Analitičare u kvalifikacijama.

“Već smo počeli pripreme za kvalifikacije. Igrali smo sa Zabokom i tražimo mogućnost da dovedemo još jednog centra i beka s kojima bi zatvorili roster. Očekivanja su da odigramo najbolje što možemo, a nekih velikih ambicija nemamo s obzirom na financijsku situaciju. Mogu obećati da se nećemo nigdje predati i da ćemo igrati za svoj gušt.”

Related Articles