Gorica potpisala Ivana Tvrtka Majića

Ivan Tvrtko Majić novo je pojačanje u redovima Gorice!

Majić u Goricu dolazi s reputacijom jednog od najboljih šutera lige koju je izgradio tijekom zadnje 3 sezone u Furniru.

Upravo je prošle sezone napravio dodatan iskorak kod šuta za tri poena – u sezoni 19/20 šutirao je 2.7 trica po utakmici uz 37% uspješnosti, da bi prošle sezone to podignuo na 3.5 pokušaja uz izvrsnih 47.4% realizacije.

Sezonu u kojoj je odigrao sve 33 utakmice u regularnom dijelu HT Premijer lige zaključio je sa 8.5 poena, 2.4 skoka i 1.4 asistencije po utakmici.

Najefikasniju utakmicu odigrao je protiv Hermesa kojem je ubacio 25 poena uz 7 skokova, a još 13 puta je susret završavao s dvoznamenkastim brojem poena.

“Na kraju sezone sam dobio poziv te smo se brzo dogovorili oko potpisa ugovora. Rad s trenerom Sesarom i nastup u regionalnoj ligi bili su jedni od motiva za potpis.

Očekujem da ću svoju igru podignuti za razinu više i da ću svojim nastupima pomoći klubu u realizaciji postavljenih ciljeva.” – izjavio je Majić za naš portal.

Majić je druga akvizicija Gorice za novu sezonu. Ranije ovog tjedna predstavljen je Tomislav Cvitković koji je stigao iz Sonika, a produžena je suradnja i s Karlom Uljarevićem. Klub su do sada napustili Lovro Mazalin, Krešimir Ljubičić te Ivan i Hrvoje Majcunić.

FOTO: hks.cbf.hr/Marin Sušić

Related Articles