Četvrtak, 30 lipnja, 2022
More

  Gorica produžila s Karlom Uljarevićem!

  Karlo Uljarević odigrao je odličnu prošlu sezonu u redovima ‘Bikova’ iz Velike Gorice, a to mu je omogućilo produženje ugovora. Na obostrano zadovoljstvo ugovor je produžen na još dvije godine.

  “Potpisujući dvogodišnju vjernost i klub i Uljarević iskazuju vjeru u zajednički projekt kojim Gorica iz godine u godinu dohvaća sve više ciljeve,” poručili su iz Košarkaškog kluba Gorica.

  Uljarević je u protekloj sezoni HT Premijer lige provodio prosječno 21 minutu na parketu i
  pritom bilježio gotovo 9 poena po utakmici uz odličan postotak ubačaja iz igre. Za dva je šutirao s 55,4% uspješnosti, a za tricu s 41,6% što su i više nego odlične brojke.

  “Sretan sam što sam produljio suradnju s Goricom. Od kluba očekujem iskorak više, bilo to u prvenstvu ili u drugom natjecanju. Što se mene tiče, želim pomoći ekipi da dođemo do što boljeg rezultata u oba natjecanja. Dati ću sve od sebe da to učinimo, svakome možemo stvoriti probleme, a nadam se da se možemo ugurati i u boru za trofeje,” izjavio je Karlo za naš portal.

  No, više od brojeva ostat će u sjećanju njegove odlične igre naročito protiv Zadra, prvaka Hrvatske. U doigravanju je nosio svoju ekipu do pobjede s 22 poena, a u regularnom dijelu je tricom sa zvukom sirene donio pobjedu u dramatičnoj završnici.

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave