Gorica s Barišom Krasić kreće u borbu za A1

Array

Pripreme košarkaša Gorice idu prema planu. Trener Zvonimir Kovačević i njegov stručni stožer svakodnevno rade s momčadi od koje se i ove godine mogu očekivati velike stvari.

Osim Marka Petrovića, roster momčadi pojačao je i iskusni Bariša Krasića, koji već u uvodnim pripremnim utakmicama pokazao da će biti važan kotačić u nadolazećoj sezoni. Nedavno smo objavili da je Krasićeva nova destinacija Sigal iz Prištine, a isto je bilo objavljeno i na službenim stranicama kluba. U posljednji tren sve je promijenjeno i ovaj 37-godišnjak s velikim igračkim stažom u renomiranim klubovima igrati će u A2 Centar.

Do sada su Goričani odigrali dvije utakmice, protiv Rudeša i Bosca u kojima su upisali pobjede. Iako rezultat u ovim susretima nije bio primaran, trener Kovačević bio je zadovoljan viđenim.

Djelovali smo jako dobro iako se još nismo počeli uigravati. Dečki su dobro odradili te dvije utakmice, prvenstveno trkački. Tek sada nam slijedi ono pravo uigravanje i kompletiranje momčadi – kaže trener Kovačević.
Pred njegovim igračima sutra je nova provjera u Mađarskoj, u Zalaegerszegu gdje će odigrati utakmicu protiv tamošnjeg prvoligaša, dok ih za vikend očekuje nastup na vlastitom turniru kojim slave 45 godina postojanja kluba.

Related Articles