Gradski derbi na Višnjiku

Zadar se dva dana nakon utakmice protiv Cedevite Junior okreće HT Premijer ligi kad dočekuje Sonik Puntamiku u gradskom derbiju. Zadrani su trenutno pri vrhu ljestvice domaćeg prvenstvo s 12 pobjeda i 2 poraza dok ekipa Sonika drži četvrtu poziciju s 10 pobjeda i 6 poraza. Podsjetimo da je u prvom krugu natjecanja Zadar bio poražen od gradskih rivala u Jazinama rezultatom 78:73. Utakmica je zakazana za sutra, 14. siječnja s početkom u 19 sati u dvorani Krešimira Ćosića.

 

“Kao što smo prije govorili, težak nam je raspored, nemamo puno vremena za pripremu. Znamo da su utakmice protiv Sonik Puntamike teške, znamo što je bilo u prvoj utakmici. Nadam se da će utakmica protiv Cedevite Junior biti poruka svima nama kako otvoriti utakmicu jer nas čeka izuzetno teška utakmica. Sonik standardno igra dobro protiv Zadra, i najvažnije će biti kako otvorimo utakmicu, da igramo našu igru i da držimo i kontroliramo naš ritam. To će biti ključ za pobjedu. Naravno idemo na pobjedu, to je apsolutni imperativ,” rekao je Ivan Perinčić.

 

“Mislim da utakmica protiv Sonika u prvom dijelu prvenstva mora biti dodatan motiv i mi moramo pokazati svoje pravo lice na sutrašnjoj utakmici,” komentirao je Dominik Mavra.

Related Articles