HEP 3X3 Basketball Tour: Slijedi Pula

HEP 3X3 Basketball Tour 2018 u ovogodišnju je sezonu krenuo sjajnim turnirom u Trogiru.

Veliki broj prijavljenih ekipa i izdašni nagradni fond Hrvatskog košarkaškog saveza, uz sjajno domaćinstvo Grada Trogirarezultirali su pravom natjecateljskom atmosferom te velikim broj gledatelja koji su se okupili podno trogirske kule Kamerlengo.

Turnir je trajao do kasno u noć, a gledatelji su uživali u odličnim haklovima i vrhunskoj zabavi najboljih hrvatskih, ali i europskih 3×3 ekipa.

U finalu seniorske konkurencije ekipa “Zagreb” pobijedila je ekipu “Split Statist” rezultatom 20:17.

Pobjednička ekipa je nastupila u sastavu: Nikola Baran, Dario Papak, Toni Vitali i Igor Musulin.

Nakon Trogira HEP 3X3 Basketball Tour 2018  je nastavio svoj uspješan niz u Drnišu koji je i ove godine opravdao sva očekivanja.

Veliki broj prijavljenih ekipa u svim dobnim kategorijama uz sjajno domaćinstvobili su pogon istinskoj košarkaškoj atmosferi i velikom broju košarkaških zaljubljenika iz svih krajeva Dalmacije.

Do kasnih noćnih sati gledatelji su mogli uživali u čvrstim drniškim haklovima koje je bilo pravi užitak gledati.

U finalu seniorske konkurencije ‘’trogirski’’ pobjednici ekipa “Zagreb” pobijedila je ekipu “Meterize” rezultatom 21:14.

Tako su dečki ekipe “Zagreb” iz ovogodišnjeg dalmatinskog dijela HEP 3×3 Basketball Toura otišli bogatiji za dvije pobjedničke nagrade.

 

Hrvatski košarkaški savez se zahvaljuje svim sudionicima turnira, košarkaškim entuzijastima, gledateljima, sponzorima i sportskim djelatnicima koji su podržali projekt.

 

Sljedeća destinacija Toura je u Puli 28. srpnja 2018.

 

Prijave za turnire se vrše putem službene FIBA 3×3 platforme: https://play.fiba3x3.com/

Požurite sa prijavama jer je broj ekipa ograničen na 16. Kotizacije su besplatne.