Hezonja izbjegao hrvatske novinare i razmijenio kontakt s izbornikom

Array

Novinar Sportskih novosti Tvrtko Puljić nalazi se u SAD-u gdje prati NBA Ljetnu ligu i nastupe naše reprezentacije. Jučer je nasuprot klupe Portlanda ugledao Marija Hezonju, koji izjave hrvatskim medijima nije davao od 2016. godine. U nastavku donosimo tijek događaja kako ga opisuje novinar Puljić…

Ugledao sam ga, dakle, prišao mu na poluvremenu i, ne mogu griješiti dušu, Mario je bio srdačan. – Nema problema, možemo se naći nakon utakmice.

Na zadnjem time outu iste te utakmice, Mario je otišao na drugu stranu terena i sjeo sada iza klupe Portlanda. Kad smo krenuli do njega, ispred se ispriječila, kasnije smo shvatili, žena iz PR službe Portlanda. – Nema razgovore za medije danas. Mario je dobacio, “bit ću tu sutra”.

Procijenite sami je li morao pitati za dozvolu, ili je zamolio ljude iz PR-a da spuste rampu. Uostalom, ovih dana sam razgovarao ovdje s nekoliko NBA igrača, većih zvijezda od Marija Hezonje i niti jedan od njih nije trebao dozvolu za razgovor. Niti oni koji tek počinju, poput, recimo Luke Šamanića. Pa, eto, malo sam skeptičan oko tih dozvola. Ili nisam. Realno, tko želi, uvijek nađe načina. Recimo, Bojanu Bogdanoviću nije se problem javiti niti pola sata uoči utakmice. Iz svlačionice.

Postalo je puno toga jasno i Veljku Mršiću. OK, čim sam ugledao Hezonju, pustio sam poruku Mršiću da mu je igrač u dvorani. I on je napravio također sve ono što je mogao. Došao je do Hezonje. I ispred Mršića se ispriječila ona teta iz PR-a, ali je Hezonja na to reagirao. – To je izbornik reprezentacije, nije novinar.

Razmijenili su brojeve, Hezonja je obećao nazvati Mršića. U srijedu. Nije nazvao. Driblinzi Marija Hezonje tako se nastavljaju. Hoće li se odazivati u reprezentaciju, hoće li biti tu sljedeće ljeto na možebitnim kvalifikacijama za Olimpijske igre pokazat će vrijeme. ​Iako, prolazna vremena nisu obećavajuća.

Cijeli članak pročitajte na : https://sportske.jutarnji.hr/kosarka/kosarka-reprezentacija/nova-akrobacija-jednog-od-najosebujnijih-hrvatskih-sportasa-nastavljaju-se-driblinzi-jedinog-covjeka-koji-je-reprezentaciju-otkazao-preko-svoje-mame/9111251/

Related Articles