Subota, 12 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  Hrvatska A reprezentacija u subotu počinje s pripremama

  Hrvatska seniorska košarkaška reprezentacija u subotu, 20. srpnja počinje s pripremama za EuroBasket 2013 u Sloveniji. Prvo okupljanje imaju u Međimurju, točnije u Toplicama Sveti Martin.

  Hrvatski će izbornik, Jasmin Repeša našu izabranu vrstu na početak priprema odvesti u Međimurje gdje su dio priprema odradili i prošle godine. Toplice Sveti Martin tako će biti dom naših košarkaša devet dana, od 20. do 29. srpnja.

  Što će točno naši košarkaši raditi u toplicama saznat će se točno u subotu od 14 sati kada je zakazana press konferencija u hotelu “Spa Golfer”, ali i sve ostale detalje vezane uz početak priprema.

  Do početka EuroBasketa 2013 prostalo je još samo 48 dana, a portal Crosarka imat će dva akreditirana novinara u Sloveniji koji će Vas izvještavati o svemu što se dešava oko naše reprezentacije.

  Podsjetimo i kojih će to 15 košarkaša započeti s pripremama za Europsko prvenstvo: Roko Ukić (Panathinaikos), Dontaye Draper (Real Madrid), Rok Stipčević (Scavolini), Ante Delaš (Zadar), Marko Tomas (Cedevita), Krunoslav Simon (Lokomotiv Krasnodar), Bojan Bogdanović (Fenerbahče Ulker), Damjan Rudež (CAI Zaragoza), Dario Šarić (Cibona), Mario Delaš (Žalgiris), Damir Markota (Bešiktaš), Darko Planinić (Maccabi Tel Aviv), Ante Tomić (Barcelona), Luka Žorić (Unicaja), Lukša Andrić (Cedevita).

  zadnje objave