Sesarovi idu na Cibonu; Gorica očekivano s Hermesom

Gorica je drugi polufinalist Kupa Kreše Ćosića. Sesarova momčad bez poteškoća je upisala pobjedu nad Hermes Analiticom i sutra će u polufinalu odmjeriti snage s Cibonom.

Raspoloženi Lovro Mazalin već na početku nagovijestio u kojem će se smjeru odviti utakmica. Gorica je stekla plus deset već nakon pet minuta igre – 15:5. Prva dionica je zaključena rezultatom 28:21.  Široki roster Gorice bez poteškoća je zadržao prednost u nastavku. Na poluvrijeme se otišlo s 57:49. Analitičari su držali rezultat aktivnim sve do kraja treće dionice kada Goričani bježe na plus 13.

Josip Sesar potpuno je izrotirao svoju momčad s ciljem da se odmore za sutrašnji okršaj s Cibonom gdje nitko od igrača nije odigrao više od 25 minuta. Veliki broj grešaka kod Hermesa nije prošao nekažnjen. Gorica je u posljednjih deset minuta potpuno dominirala i na kraju slavila s visokih 101:82. U pobjedi se nitko nije pretjerano isticao, a Lovro Mazalin i Ivan Majcunić bili su najefikasniji s 13 poena. Filip Kordić predvodio je Analitičare s 24 poena.

Gorica – Hermes Analitica 101:82

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com