Sutra počinje natjecanje u čast velikanu koje zaslužuje puno veći interes!

Barem zbog Kreše i njegove ostavštine sutrašnji početak njegovog Kupa, njemu u čast, trebalo bi pobuditi veći interes hrvatske javnosti. Proteklih godina dojma smo da se sve svelo na šačicu entuzijasta koje zanima klupska domaća košarka. Premda ove godine u završnici nema Cedevite koja je godinama bila favorit i za koplje ispred svih, ovog puta bi, bez obzira na kvalitetu izvedbe, natjecanje moglo proizvesti veću dozu neizvjesnosti po nekom automatizmu s obzirom na momčadi koje sudjeluju.

Kup Kreše Ćosića započinje sutra, a u matineji ga od 13 sati otvaraju Cibona i Šibenik. Favorit se zna, slično kao i u drugoj utakmici gdje od 15:30 na binu izlaze Gorica i Hermes.

Poslijepodne slijede “Jadranski okršaji” između Splita i Pule (18h) te navečer domaća groznica srijedom navečer između Zadra i Sonika. ABA ligaši su izraziti favoriti pa je teško za očekivati neko veće iznenađenje.

Polufinala se igraju u četvrtak. U 18 sati je na rasporedu susret između pobjednika Cibona/Šibenik – Gorica/Hermes dok je u večernjem terminu – 20:30h okršaj pobjednika Split-Pula – Zadar/Sonik.

Finale je predviđeno za subotu, a utakmica je na rasporedu u 17:30h.

KUP Krešimir Ćosić, raspored završnice

Srijeda, 12. veljače:

A – Cibona – Šibenka 13h

B – Gorica – Hermes Analitica 15:30h

C – Split – Pula 1981 18:00h

D – Zadar – Sonik Puntamika 20:30h

Polufinale, Četvrtak 13. veljače:

E- Pobjednik A – Pobjednik B 18:00h

F – Pobjednik C – Pobjednik D 20:30h

Finale, Subota 15. veljače:

Pobjednik E – Pobjednik F 17:30H

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com