Chris Warren potpisao za Zabok

Nesvakidašnje igračko lice moglo se vidjeti ovih dana na treninzima u Bedekovčini, a odgovor na pitanje ostaje li tu za stalno dobili smo danas.

Christopher Levour Warren, 34-godišnji bek panamsko-američkog porijekla pojačat će Zabok koji je u novu sezonu ušao s dva uzastopna poraza. Svoj prvi nastup za novi klub trebao bi upisati već ovoga vikenda kada u sklopu četvrtog kola A-1 lige u Bedekovčinu stiže Škrljevo.

Warren je hrvatskoj publici već dobro poznat. Prve korake na našim parketima napravio je u Ciboni kojoj se pridružio u veljači 2006. godine. Tamo se zadržao dvije sezone te je u tom razdoblju dva puta osvajao naslov prvaka države i jedan Superkup.

Nakon Cibone karijeru je nastavio u talijanskom Scandone Avellinu i španjolskom Bilbao Basketu, da bi ga 2011. godine Cedevita ponovno vratila u Hrvatsku. S Cedevitom nije bio uspješan kao s Cibonom pa se već nakon jedne sezone vratio u talijanski Scandone Avellino.

Prošlu je sezonu igrao za izraelski Bnei Herzliyju, a ovu je započeo u makedonskom Karpošu iz Skoplja. Tamo je u 10 odigranih susreta upisivao 14,0 koševa, 4,5 skokova i 3,6 asistencija u 30,4 minuta po utakmici.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com