Četvrtak, 29 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Hrvatski stručnjak potpisao dvogodišnji ugovor

  Hrvatski košarkaški stručnjak Teo Čizmić od sljedeće će sezone voditi mađarsku ZTE Zalakeramiu, klub s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

  - Advertisement -

  50-godišnji Čizmić tako se vraća u Mađarsku gdje je kao glavni trener vodio Kormend (osvojio Kup) i Paksi. U posljednje tri sezone radio je kao pomoćnik u zagrebačkoj Cedevite te Cedeviti Olimpiji. Trenersku karijeru započeo je u matičnom Splitu, vodio je Steauu iz Bukurešta, poljski Koszalin te bio pomoćni trener u Ciboni.

  ZTE Zalakeramia ove sezone je imala veliku bitku za ostanak u prvenstvu, a momčad je na početku sezone vodio Ante Nazor. Nakon što je osiguran ostanak u ligi, vodstvo kluba je dovelo Čizmića i na taj način počelo planirati sljedeću sezonu u kojoj je kako ističu cilj ulazak u doigravanje.


  OBAVIJEST – Unatoč najavama mnogih medija, mi nećemo dodatno naplaćivati za čitanje našeg sadržaja. Tu smo i dalje za vas potpuno besplatno. No, kako bismo mogli i dalje nastaviti našu misiju možete podržati rad naše udruge donacijom putem paypala.

  Link za donacije je ovdje.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE