Srijeda, 1 prosinca, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  I drugi centar napustio ABA ligaša prije nego je zaigrao

  Nevjerojatan scenarij događa se na centarskoj poziciji ABA ligaša, Igokee. Naime, klub je najprije otpustio Đorđa Gagića te potom doveo veliko pojačanje u vidu Dragana Apića koji je stigao iz španjolskog San Pablo Burgosa. Međutim, već jedanaest dana nakon toga, Apić je napustio klub jer je dobio ponudu koja se ne odbija, onu podgoričke Budućnosti, a Igokea mu nije radila probleme oko raskida.

  - Advertisement -

  Odlaskom Apića, iz kluba su poručili kako je Gagić potpisao novi (1+1) ugovor, ali on se ipak neće odraditi. Naime, iz Igokee je odaslana obavijest kako je Gagić na pripreme stigao u totalno zapuštenom stanju, a sukladno tome došlo je do sporazumnog raskida suradnje.

  “Obavještavamo Vas da smo prekinuli suradnju s košarkašem Đorđem Gagićem. Razlog je nedovoljna fizička pripremljenosti igrača s kojom je došao na pripreme. Procjene naše medicinske ekipe i kondicijskih trenera su da Gagić u ovom trenutku nije fizički spreman podnijeti treninge s maksimalnim opterećenjem i ne može biti spreman za prve utakmice, te smo se odluči na sporazumni prekid suradnje. Gagić je svjestan situacije i da fizičko opterećenje može dovesti do ozbiljne ozljede, te je prihvatio ovu odluku. Đorđu želimo mnogo sreće u nastavku karijere.” – poručuju iz ABA ligaša.

  Igokea je brzo dovela zamjenu, tako da će na centarskoj poziciji sljedeće sezone za njih nastupati Nikola Jovanović, donedavni igrač Crvene Zvezde, koji ipak u beogradskom euroligašu nije uspio dobiti pravu priliku.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE