I ženske ekipe startale s pripremama za novu sezonu

Array

Dio prvoligaških košarkaških klubova, koji će se u sezoni 2012/2013 natjecati  u Prvoj košarkaškoj ligi Hrvatske za žene, već su krenuli s pripremama. Prvi grašci znoja pali su nakon ljetnih odmora, a početkom rujna gotovo sve će ekipe biti u pogonu. Napomenimo da je start A-1 ženske košarkaške lige Hrvatske planiran za 13. listopada.

Podsjetimo se da je Upravni odbor Hrvatskog košarkaškog saveza na 6. sjednici održanoj početkom srpnja u Zagrebu imenovao povjerenstva za natjecanje HKS-a za sezonu 2012/2013, pa je Tonči Anzulović tom odlukom imenovan povjerenikom za natjecanje klubova A-1 ženske lige, kvalifikacija za popunu A-1 ženske lige i natjecanje Kupa Hrvatske za žene “Ružica Meglaj Rimac”.

Ante Kardum povjerenik je Hrvatskog košarkaškog saveza za natjecanje klubova A-2 ženske lige te povjerenik HKS-a za delegiranje sudaca i opunomoćenika u natjecanjima klubova A-1, A-2 ženske lige, Kupa “Ružice Meglaj Rimac” te mlađih dobnih kategorija.

Darko Kotaranin povjerenik je HKS-a za natjecanja Prvenstva Hrvatske mlađih dobnih kategorija – poluzavršnice i završnice Prvenstva Hrvatske.

Related Articles