Igokea pregazila Partizan

Array

Košarkaši Igokee nakon 11. kola usamljeni su na vrhu ljestvice. Oni su u derbiju kola razbili Partizan s 23 poena razlike, a dominirali su tokom cijelog susreta.

Partizan se u igri donekle držao samo u prvoj četvrtini koju je Igokea dobila rezultatom 18:14. Još dominantniji su bili domaćini u čije se redove vratio centar Corsley Edwards u drugoj četvrtini. Taj period dominirali su obrambeno i dozvolili očito ispražnjenom Partizanu nakon euroligaške pobjede, samo 7 postignutih koševa.Otišlo se na poluvrijeme s 12 koševa prednosti u korist Igokee.

Treću četvrtinu kao i u mnogim utakmicama do sada, Igokea je možemo reći dominirala, a najveću prednost u tom periodu igre bilježimo u 28. minuti kada je na semaforu svjetlilo nevjerojatnih 54:28. Nije posustajala Igokea niti u posljednjoj četvrtini. Najveću prednost na utakmici bilježimo 3 minute do kraja susreta kada je bilo čak +28, točnije 69:41.

Partizan je do kraja utakmice ublažio poraz koji je iznosio 23 poena razlike. Ne sjećamo se kada je posljednji puta netko ovako razbio Partizan, čak niti u euroligi.

Najbolji kod Igokee Brkić s 17 koševa dok je Jorović dodao 13 uz 11 skokova. Kod Partizana jedini vrijedan spomena, a ujedno i jedini dvoznamenkasti, Musli s 10 poena i 6 skokova.

Related Articles